Холодними осінніми  вечорами після прогулянки так приємно зігрітися ароматним пряним глінтвейном, а тим більше, якщо готувати його самому. Глінтвейн може не тільки зігріти та підняти настрій, але й врятувати від застуди.

ВИШНЕВИЙ ГЛІНТВЕЙН ПО-КИЇВСЬКИ

Інгредієнти:

  • 2 пляшки червоного десертного вина
  • 1 пляшка (0,5 л) вишневої наливки
  • 5-6 шт. гвоздики
  • дрібка меленої кориці
  • 1 лимон

Приготування:

В емальований посуд слід влити вино та наливку і варити суміш не доводячи до кипіння. Тоді додати пряності і нарізаний тонкими скибочками лимон та дати настоятися приблизно 10-15 хв. За бажанням можна також кинути свіжі або свіжозаморожені ягоди, вишню чи паличку кориці.

Такий глінтвейн з вишневою ноткою подарує літній теплий настрій і добряче зігріє холодними вечорами.

©my.rv.ua