Холодними осінніми вечорами після прогулянки так приємно зігрітися ароматним пряним глінтвейном, а тим більше, якщо готувати його самому. Глінтвейн може не тільки зігріти та підняти настрій, але й врятувати від застуди.
ВИШНЕВИЙ ГЛІНТВЕЙН ПО-КИЇВСЬКИ
Інгредієнти:
- 2 пляшки червоного десертного вина
- 1 пляшка (0,5 л) вишневої наливки
- 5-6 шт. гвоздики
- дрібка меленої кориці
- 1 лимон
Приготування:
В емальований посуд слід влити вино та наливку і варити суміш не доводячи до кипіння. Тоді додати пряності і нарізаний тонкими скибочками лимон та дати настоятися приблизно 10-15 хв. За бажанням можна також кинути свіжі або свіжозаморожені ягоди, вишню чи паличку кориці.
Такий глінтвейн з вишневою ноткою подарує літній теплий настрій і добряче зігріє холодними вечорами.
Залишити відповідь